Led-talo - Alennuskoodilla.fi

Esittelyssä LED-talo.fi verkkokauppa

LED-Talo.fi on LED-tuotteiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoima kattaa rakennusten ja ulkotilojen valaistukseen tarvittavat standardien mukaiset LED-valaisimet. LED-Talo on perheyritys, jonka toimitilat sijaitsevat Uudessakaupungissa Varsinais-Suomessa. Yrityksen virallinen nimi kaupparekisterissä on Led-house Oy.

LED-Talon tuotevalikoima

LED-Talon tuotevalikoima sisältää LED-valaisimia kotiin, toimitiloihin, yrityksille sekä ulkokäyttöön. Kaupan valikoimasta löytyvät spotit, paneelivalot, LED-nauhat sekä alasvalot. Yritys myy myös teollisuusvalaisimia, jotka ovat omiaan isoihin tiloihin, kuten halleihin. Kaupasta löytyy tietenkin myös kaikki tarvittavat LED-tarvikkeet, joilla valojen kytkentä ja kiinnitys onnistuvat turvallisesti.

Tuotevalikoimaa on helppo selata, sillä kaikki valaisimet voi lajitella myös käyttötarkoituksen mukaan. Näin ei tule vahingossa tilattua vääriä valoja esimerkiksi kylpyhuoneeseen, keittiöön tai ulkokäyttöön.

LED-talon valikoima sisältää siis tarvittavat LED-valaisimet ulko- ja sisäkäyttöön. Kaupan valikoimasta ei kuitenkaan löydy LED-taskulamppuja tai otsalamppuja.

Maksutavat ja toimitus

Led-house Oy käyttää Klarna Checkout maksupalvelua. Maksun voi suorittaa kaikista kotimaisista verkkopankeista tai korttimaksuna. Halutessaan asiakas voi tilata tuotteen myös laskulla tai osamaksulla. LED-talo ei toimita tuotteita postiennakolla, vaan tuotteet toimitetaan asiakkaalle heti, kun maksusuoritus näkyy yrityksen pankkitilillä. Tilaukset toimitetaan postilla.

LED-talo alennuskoodit ja kampanjat

LED-talolla ei tällä hetkellä ole aktiivisia alennuskoodeja. Tämän esittelytekstin kirjoittamisen aikana, yrityksellä on kuitenkin käynnissä kampanja, jossa yli 20 euron tilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Sivustoltamme löydät kuitenkin ajankohtaiset alennuskoodit LED-taloon, mikäli yritys niitä tulevaisuudessa tarjoaa.

Yrityksen tiedot

Virallinen nimi: Led-house Oy

Y-Tunnus: 21484497

Yhtiömuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja

Yrityksen kotipaikka: UUSIKAUPUNKI

Osoite: Siivotuntie 143

Postinumero: 23600

Postitoimipaikka: KALANTI

Verkkosivusto: www.led-talo.fi

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

No Comments

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Voit käyttää halutessasi näitä HTML tageja ja atribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hae edullinen laina