Joululahjaideoita

Joululahjaideoita! 5+1 hauskaa lahjaa

Moni meistä kamppailee saman ongelman kanssa vuosittain, kun pitäisi lähteä lahjaostoksille. Mitä sitä oikein ostaisi? Mistäköhän äiti pitäisi? Tai isä? Hmm, hankala homma kieltämättä kaiken muun kiireen keskellä löytää sopivat lahjat. Tässä postauksessa annetaan muutama vinkki, joka tekee lahjaostosten tekemisestä helpompaa.

 

Aamutakit ja tohvelit

Mikäs sen mukavampaa, kuin kuljeskella kotona pehmeässä aamutakissa ja mukavissa tohveleissa, joissa ei taatusti varpaat palele, vaikka ulkona olisi kovakin pakkanen. Aamutakit ovat mukavan pehmeitä ja ne tavallisesti valmistetaan puuvillasta tai pellavasta. Myös moni vaatemerkki valmistaa aamutakkeja, joten tarjolla on myös tyylikkäitä vaihtoehtoja eikä pelkästään niitä hotelleissa tai kylpylöissä käytettäviä valkoisia sairaalamalleja. Passeli joululahja vanhemmille voisi siis olla aamutakki ja tohvelit yhdistelmä. Lisää ideoita joululahjoista vanhemmille voit lueskella täältä.

Raha vai lahjakortti?

Rahaa tietysti aina tarvitaan, mutta raha on hieman kasvoton ja persoonaton lahja. Sen sijaan lahjakortti on varsin kätevä ja sen antaja on hieman nähnyt vaivaa miettiäkseen lahjan saajalle sopivaa lahjakorttia. Esimerkiksi lahjakortti hierontaan tai hemmotteluhoitoon otetaan takuulla ilolla vastaan. Lahjakortin voi tilata myös kätevästi netistä esimerkiksi sivustolta lahjakorttinetista.fi joten liikkeessä paikan päällä käyminen ei enää ole pakollista, saati tarpeellista. Kuten sanottua, niin paras tapa tilata lahjakortti on käyttää nettiä hyödyksi.

Hauska sisustuselementtiJoululahjapaketteja

Joululahjasta on kyse, mutta lahjan ei ole pakko olla joulukranssi, joita monella roikkuu ovissa ja myöskin kotiin sisälle varastosta nostetut joulukoristeet ovat sellaisia, joita monella on tarpeeksi jo omasta takaa. Sen sijaan jokin hauska pieni piristys sisustukseen on pitkäikäisempi ja takuulla mieluisampi lahja. Esimerkiksi kaunis suolalamppu saattaa olla juuri se, mikä vanhempien tai ystävän makuuhuoneesta puuttuu.

Parfyymi

Parfyymi tai hajuvesi, kummalla nimellä sitä haluaakaan kutsua, on ehdottomasti yksi klassikkolahjoista. Erilaisia parfyymejä on ollut olemassa vuosituhansia ja niihin liittyy varsin kiehtovaa historiaa, josta voit lukea lisää, vaikka Wikipedian artikkelista.  Parfyymi sopii sekä isälle että äidille ja tyttö- tai poikaystävälle. Toki myös sisaruksille tai oikeastaan kenelle tahansa. Ainoastaan tuoksuyliherkille ei kannatta ostaa hajusteita, koska he eivät voi niitä käyttää. Muun muassa NordicFeel tarjoaa usein joulun alla hyviä tarjouksia.

Pehmeä paketti

Vaatteita saattaa olla hankala ostaa, kun pitää tietää toisen koot ja mieltymykset. Myöskin lempivärit on hyvä olla tiedossa, jotta ei vahingossa osta vaatteita toisen inhokkiväreissä. Sen sijaan lämpimät villasukat tai pörröinen ja suloinen pipo on aina tervetullut lahja. Myöskin alusvaatteille on aina kysyntää ja kauniit alusvaatteet ovat aina varma valinta. Myöskin pitkät kalsongit, tykit, pitkikset, veijot eli pitkät kalsarit ovat myös ilahduttava lahja. Niille kuitenkin Suomen kauniissa talvessa on aina käyttöä.

Viini tai viski

Suurin osa aikuisista toisinaan siemailee hieman punaviiniä tai saattaa ottaa muutaman oluen tai viskin. Toki joulun hengessä voi myös lahjaksi viedä perinteisen glögipullon ja tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Myöskin valkoviiniglögejä on olemassa, jos lahjan saaja ei ole punaviinin ystävä. Moni panimo valmistaa erilaisia jouluoluita ja myös ne sopivat mainiosti lahjaksikin. Viski tietysti myös sopii lahjaksi. Kannattaa tutustua Alkon monipuoliseen tarjontaan ja tuotteet voit tilata myös kätevästi Alkon verkkokaupan kautta.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

No Comments

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Voit käyttää halutessasi näitä HTML tageja ja atribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hae edullinen laina