Eckerö Line alennuskoodit

Eckerö Line on vuonna 1961 perustettu laivayhtiö, joka liikennöi nykyisin Helsingin ja Tallinnan välistä reittiä. Alun perin tämä ahvenanmaalainen yritys hoiti Ruotsin, Suomen ja Ahvenanmaan välistä autolauttaliikennettä. Tänä päivänä Eckerö Line tunnetaan paremmin kohtuuhintaisista lipuistaan ja alle 10 euron “Päivä Tallinnassa” -risteilyistä. Tämä laivayhtiö on nykyisin ainoa Suomen lipun alla Tallinnaan seilaava yritys ja se on oikeutettu avainlippu-tunnukseen.

Olitpa sitten ostamassa risteilyä itsellesi tai lahjaksi, niin Eckerö Line alennuskoodi kannattaa hyödyntää. Tälle sivulle listaamme parhaat tarjoukset ja kausittain vaihtuvat ale-kampanjat sekä Eckerö Line alekoodit, joiden avulla säästät jopa kymmeniä prosentteja ostoksesi loppusummasta. Lähde risteilylle edullisemmin ja tutustu tarjouksiin jo tänään.

Lisätietoja: WIkipedia

Siirry sivustolle

50%

alennus Päivä Tallinnassa -risteilystä

Lunasta 50% Eckerö Line alekoodi Päivä Tallinnassa -risteilyyn. Miltä kuulostaisi ihana päivä aurinkoisessa Tallinnassa hintaan 10 euroa? Nauti kotimaisesta viihteestä, shoppaile, herkuttele hyvällä ruoalla ja osta tuliaisia edullisin merihinnoin. Risteilyn aikana sinulla on runsaasti maissaoloaikaa ja ehdit kiertelemään Tallinnan kaduilla kaikessa rauhassa. Tarjous voimassa vain toistaiseksi, varaa matkasi heti.


Hyödynnä tarjous →

25%

alennus miniristelystä M/S Finlandialla

25% Eckerö Line alennuskoodi, jonka voit hyödyntää miniristeilyyn M/S Finlandialla. Miltä kuulostaisi hetken irtiotto Suomenlahdella? Voit ottaa autosi mukaan laivaparkkiin alk. 0 euroa. Lähde mukaan viihtymään, shoppailemaan, syömään hyvin ja palaa takaisin virkistäytyneenä. Risteily ei sisällä maihinnousua Tallinnassa. Hyödynnä alekoodi jo tänään ja varaa risteily hintaan 12€.


Hyödynnä tarjous →

15%

alennus Suomi100-juhlaristeilystä 5.12.

15% Eckerö Line alennuskoodi (Suomi100-risteily 5.12). Mikä oliskaan hienompi tapa juhlistaa Suomen 100-vuotisjuhlapäivää kuin upea Suomi100/risteily? Kokoa kaikki läheisesi ja perheesi yhteen ja lähde m/s Finlandialle viettämään ikimuistoinen risteily. Voitte nauttia tanssimusiikista tähtiartisti Laura Voutilaisen esiintyessä ja herkutella ainutkertaisessa juhlabuffetissa. Illan kruunaa upea ilotulitus, jonka näette laivan kannelta. Tutustu ja lunasta tarjous!


Hyödynnä tarjous →