Eckerö Line alennuskoodit

Eckerö Line on vuonna 1961 perustettu laivayhtiö, joka liikennöi nykyisin Helsingin ja Tallinnan välistä reittiä. Alun perin tämä ahvenanmaalainen yritys hoiti Ruotsin, Suomen ja Ahvenanmaan välistä autolauttaliikennettä. Tänä päivänä Eckerö Line tunnetaan paremmin kohtuuhintaisista lipuistaan ja alle 10 euron “Päivä Tallinnassa” -risteilyistä. Tämä laivayhtiö on nykyisin ainoa Suomen lipun alla Tallinnaan seilaava yritys ja se on oikeutettu avainlippu-tunnukseen.

Olitpa sitten ostamassa risteilyä itsellesi tai lahjaksi, niin Eckerö Line alennuskoodi kannattaa hyödyntää. Tälle sivulle listaamme parhaat tarjoukset ja kausittain vaihtuvat ale-kampanjat sekä Eckerö Line alekoodit, joiden avulla säästät jopa kymmeniä prosentteja ostoksesi loppusummasta. Lähde risteilylle edullisemmin ja tutustu tarjouksiin jo tänään.

Lisätietoja: WIkipedia

Siirry sivustolle

25%

alennus miniristelystä M/S Finlandialla

25% Eckerö Line alennuskoodi, jonka voit hyödyntää miniristeilyyn M/S Finlandialla. Miltä kuulostaisi hetken irtiotto Suomenlahdella? Voit ottaa autosi mukaan laivaparkkiin alk. 0 euroa. Lähde mukaan viihtymään, shoppailemaan, syömään hyvin ja palaa takaisin virkistäytyneenä. Risteily ei sisällä maihinnousua Tallinnassa. Hyödynnä alekoodi jo tänään ja varaa risteily hintaan 12€.


Hyödynnä tarjous →