Eckerö Line alennuskoodit

Eckerö Line on vuonna 1961 perustettu laivayhtiö, joka liikennöi nykyisin Helsingin ja Tallinnan välistä reittiä. Alun perin tämä ahvenanmaalainen yritys hoiti Ruotsin, Suomen ja Ahvenanmaan välistä autolauttaliikennettä. Tänä päivänä Eckerö Line tunnetaan paremmin kohtuuhintaisista lipuistaan ja alle 10 euron “Päivä Tallinnassa” -risteilyistä. Tämä laivayhtiö on nykyisin ainoa Suomen lipun alla Tallinnaan seilaava yritys ja se on oikeutettu avainlippu-tunnukseen.

Olitpa sitten ostamassa risteilyä itsellesi tai lahjaksi, niin Eckerö Line alennuskoodi kannattaa hyödyntää. Tälle sivulle listaamme parhaat tarjoukset ja kausittain vaihtuvat ale-kampanjat sekä Eckerö Line alekoodit, joiden avulla säästät jopa kymmeniä prosentteja ostoksesi loppusummasta. Lähde risteilylle edullisemmin ja tutustu tarjouksiin jo tänään.

Lisätietoja: WIkipedia

Siirry sivustolle

50%

alennus Päivä Tallinnassa -risteilystä

Lunasta 50% Eckerö Line alekoodi Päivä Tallinnassa -risteilyyn. Miltä kuulostaisi ihana päivä aurinkoisessa Tallinnassa hintaan 10 euroa? Nauti kotimaisesta viihteestä, shoppaile, herkuttele hyvällä ruoalla ja osta tuliaisia edullisin merihinnoin. Risteilyn aikana sinulla on runsaasti maissaoloaikaa ja ehdit kiertelemään Tallinnan kaduilla kaikessa rauhassa. Tarjous voimassa vain toistaiseksi, varaa matkasi heti.


Hyödynnä tarjous →