Ferratum alennuskoodit

Ferratum on vuonna 2005 perustettu suomalainen rahoitusyhtiö, joka toimii nykyisin Suomen lisäksi lukuisissa eri maissa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yrityksen liiketoiminta on keskittynyt ketteriin rajoitusratkaisuihin kuten nopeasti myönnettäviin kulutusluottoihin ja muihin pienlainoihin. Perinteisestä pankista Ferratum eroaa siten, että lainat myönnetään usein vain muutaman minuutin kuluessa hakemuksesta ja lainattavat summat ovat usein pienempiä. Tyypillisesti tämän kaltaista lainaa kannattaa hakea esimerkiksi vaateostoksiin, uusia huonekaluja varten ja muihin kulueriin, joiden maksaminen suoraan palkasta saattaa olla hankalaa. Ferratum alennuskoodi on helppo tapa säästää, kun olet hakemassa uutta lainaa arjen menoihin. Vaihtuvasta kampanjasta riippuen voit saada kampanjakoodin avulla jopa kymmenien tai satojen eurojen säästön. Poimi Ferratum koodi ennen lainahakemusta ja säästä.

Siirry sivustolle

0% korko

50-300€ lainoihin

Uuden puhelimen hankinta edessä? Tai ehkä haluaisit lähteä ystäväsi kanssa tapahtumaan, johon rahatilanne ei tahdo venyä? Ferratum tarjoaa nyt uusille asiakkaille pienlainat (50-300€) täysin korottomana! Voit lainata ketterästi rahaa arjen pieniin hankintoihin ja maksaa summan 0% korolla takaisin 7-30 päivän maksuajalla. Katso alennus ja hae edullinen laina jo tänään.


Siirry sivustolle →

50%

alennus nostokuluista 1000€ nostoon

Rahoitusta arjen hankintoihin? Hyödynnä tämä Ferratum alennuskoodi ja saat 50% alennuksen nostokuluista 1000€ nostoon. Koodi voimassa vain 1.-15.10.2017. Tutustu tarjoukseen ja hae lainaa edullisemmin.


Siirry sivustolle →