Hotels.com alennuskoodit

Hotels.com on vuodesta 1996 toiminnassa ollut hotellimajoitusten välitykseen erikoistunut yhdysvaltalainen yritys. Sen omistaa tunnettu Expedia Group, jonka omistuksessa on muitakin vastaavia matkailuyrityksiä kuten eBookers ja Trivago. Nykyisen nimensä alla se on toiminut vuodesta 2002 alkaen ja sen toiminta on laajentunut yli 34 eri kielelle.

Hotels.com on loistava palvelu, kun tarkoituksena on löytää hotellitarjous esimerkiksi lomamatkaa varten. Palvelusta tekee poikkeuksellisen hyvän sen laaja tietokanta ja sujuva hakutulosten suodatus. Voit etsiä majoitusta näppärästi niin hinnan, sijainnin, arvosanan kuin muidenkin kriteerien perusteella.

Tälle sivulle keräämämme Hotels.com alennuskoodit ovat täysin ilmaisia käyttää ja voit säästää niiden avulla jopa kymmeniä prosentteja hotellivarauksestasi. Suosittelemme kuitenkin lukemaan kyseisen tarjoukset tai etukoodin ehdot, joissa voi olla pieniä eroja. Haluatko varata hotellisi edullisemmin? Nappaa oma Hotels.com alennuskoodi mukaan ennen palveluun siirtymistä.

Siirry sivustolle

40%

alennus valituista hotelleista

Hotels.comin syksyn alennusmyynti on nyt käynnissä! Säästä jopa 40% hotellimajoituksesi hinnasta tämän alennuskoodin avulla. Alennus koskee valittuja kohteita kuten Pariisi, Ruotsi, Lontoo ja Barcelona. Tutustu heti!


Siirry sivustolle →

10%

alennuskoodi Hotels.com sivustolle

Suunnitteletko matkaa itsellesi tai lahjaksi? Siinä tapauksessa kannattaa hyödyntää tämä Hotels.com alennuskoodi, jolla säästät 10% ostoksesi hinnasta. Voimassa ainoastaan 15.10. saakka. Toimi heti!


Siirry sivustolle →

25%

alennus Pohjoisen hotelleista

Kiinnostaisiko reissu esimerkiksi Osloon, Torontoon, Ruotsin tai Islantiin? Tämän Hotels.com tarjouksen avulla säästät jopa 25% hotellimajoituksesi hinnasta. Nappaa edullinen majoitus heti ja tutustu kampanjaan!


Siirry sivustolle →