LensWay alennuskoodit

LensWay.fi on kansainvälinen optiikka-alan yritys, jonka omistaa tunnettu silmälasilinssien valmistaja Essilor. Yritys on perustettu jo vuonna 2000 ja se on tämän jälkeen noussut yhdeksi Euroopan varteenotettavimmista nettioptikkoliikkeistä. Sen lisäksi, että yritys tarjoaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan, niin se lahjoittaa paljon esimerkiksi hyväntekeväisyyteen. Tästä osoituksen LensWay on palkittu muun muassa vuonna 2015 yhteistyöstään Vision for all -järjestön kanssa 50 muun kansainvälisen yrityksen kanssa, jotka pyrkivät muuttamaan maailmaa. Verkkokaupan valikoimasta voit tilata alkuperäisiä piilolinssejä tunnetuilta valmistajilta, kuten Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson, CooperVision ja CIBA Vision. Kaiken tämän lisäksi yritys tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun ja kaikki tuotteet lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä LensWay alennuskoodi ilmaiseksi tältä sivulta.

Siirry kauppaan

0€

toimituskulut piilolinsseille

Oletko tilaamassa uusia piilolinssejä? Tämän alennuskoodin avulla saat LensWay tilauksesi suoraan kotiovelle ilman postikuluja. Tutustu vaihtuviin kausitarjouksiin ja nappaa ilmainen alennuskoodi itsellesi jo tänään.


Hyödynna tarjous →

30-70%

alennus LensWay outletista

LensWay outletista voit tehdä nyt superhyviä löytöjä. Valikoima laseja ja aurinkolaseja jopa 30-70% alennuksella. Tarjous voimassa vain 1.10 saakka, joten toimi nopeasti!


Hyödynnä tarjous →

20%

alennus yli 69 euron tilauksiin

Tilaa loppuvuoden piilolinssit LensWaystä nyt 20% alennuksella! Tarjous voimassa vain 1.10.2017 saakka ja koskee kaikkia yli 69 euron tilauksia. Tutustu valikoimaan ja säästä selvää rahaa.


Hyödynnä tarjous →