Lufthansa alennuskoodit

Lufthansa (virallinen nimi Deutsche Lufthansa AG) on saksalainen lentoyhtiö, joka on samalla yksi maailman suurimmista. Yritys on ensimmäisen kerran perustettu jo vuonna 1926 ja sillä on nykyisin käytössään yli 250 lentokonetta ja koko konsernilla niitä on lähemmäs 700. Lufthansa on myös Star Alliancen perustajajäsen. Yhtiö lennättää nykyisin kymmeniä miljoonia ihmisiä ihmisiä vuodessa yli 200 kohteeseen globaalisti ja on lunastanut paikkansa yhtenä merkittävimmistä lentoyhtiöstä maailmassa.

Lufthansa alennuskoodi on keino varata lentolippu vielä hieman edullisemmin. Tälle sivulle pyrimme päivittämään vaihtuvat erikoiskampanjat, lentotarjoukset ja alekoodit, joiden avulla nipistät lippusi hinnasta pois jopa kymmeniä prosentteja. Onko suunnitelmissasi lomamatka ulkomaille? Tai ehkäpä olet varaamassa lippua työreissua varten? Olipa syysi sitten mikä tahansa, niin maksuton Lufthansa alennuskoodi kannattaa hyödyntää. Tutustu tarjouksiin heti ja säästä.

Siirry sivustolle

10%

alennus lennoista Etelä-Amerikkaan

Hyödynnä tämä Lufthansa alennuskoodi ja nappaa suoran lennot Etelä-Amerikkaan jopa 10% edullisemmin. Kohteina muun muassa Buenos Aires, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Bogotà ja monia muita. Koodin avulla meno-paluu hinnat alk. 749€. Tee lomamatkasi edullisemmin ja lennä kohteeseesi Lufthansalla. Tarjous voimassa rajoitetun ajan, toimi heti!


Hyödynnä tarjous →