Ota yhteyttä

Tietoa meistä

Alennuskoodilla.fi on sivusto, joka kerää parhaat alekoodit, tarjoukset ja kampanjat yhteenpaikkaan, jotta sivustomme käyttäjät voivat tehdä ostoksia edullisemmin. Vastaavasti yritykset voivat tavoittaa runsaasti uusia asiakkaita tarjoamalla ohittamattomia diilejä. Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikki osapuolet hyötyvät yhteistyöstä.

Yksityishenkilö

Onko sinulla kysyttävää alennuskoodeista? Ehkä tiedät jonkin hyvän tarjoukset, jota emme ole ehtineet vielä listaamaan mukaan? Olipa kyse näistä asioista tai jostain avain muusta, niin tavoitat meidät helpoiten sähköpostilla. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin ripeästi tai viimeistään sitten kun on aikaa ;).

Yritykset

Oletko verkkokauppias tai jonkin muun verkossa toimivan yrityksen markkinointivastaava? Alennuskoodilla.fi -sivuston kautta yrityksenne voi tavoittaa uusia asiakkaita tehokkaasti. Meille riittää se, että olette valmiita tarjoamaan käyttäjillemme loistavia alennuksia tarjousten tai alekoodien muodossa. Tästä palkkioksi saatte uusia asiakkaita. Kysyminen ei maksa mitään, laita viesti.

 

Yhteydenotot: samuli@alennuskoodilla.fi