Radisson Blu alennuskoodit

Radisson Blu (tai Radisson Hotels & Resorts) on yhdysvaltalainen globaalisti toimiva hotelliketju, joka tunnetaan laadusta, loistavasta palvelusta ja hyvistä yrityksille räätälöidyistä diileistä. Ketju aloitti toimintansa USA:n Minneapolissa jo vuonna 1909 ja on sittemmin kasvanut 435 hotellin ketjuksi, joka toimii nykyisellään 61 eri maassa. Ketjun hotellit tunnetaan Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa nimellä Radisson Blu ja aiemmin myös nimellä Radisson SAS. Kaikille Suomen Radisson Blu hotelleille on myönnetty Joutsenmerkki. Suomessa ketjun hotelleja pyöritetään franchise-periaatteella ja ne kuuluvat S-ryhmään.

Olitpa sitten varaamassa majoitusta kotimaan tai ulkomaan matkaa varten, niin Radisson Blu alennuskoodi kannattaa hyödyntää. Tälle sivulle keräämme vaihtuvat hotellitarjoukset ja parhaat alekoodit, joiden avulla varaat hotellimajoituksen huomattavasti edullisempaan hintaan. Radisson Blu on hotelli sinulle, kun kaipaat loistavaa majoitusta ja hyvää asiakaspalvelua. Tutustu tarjouksiin ja nappaa alennuskoodi itsellesi maksutta.

Siirry sivustolle

15%

alennus Radisson Blu -hotelleihin

Oletko lähdössä loma- tai liikematkalle lähiaikoina? Hyödynnä tämä 15% Radisson Blu alennuskoodi ja saat viiden tähden majoituksen entistä edullisemmin. Kohteina muun muassa Suomi, Kiina, Venäjä, Saksa ja monia muita. Tarjous voimassa toistaiseksi ja tarjouseen sisältyvät kohteet voivat vaihtua kysynnän mukaan. Tutustu ja hyödynnä tarjous heti.


Hyödynnä tarjous →