Radisson Blu alennuskoodit

Radisson Blu (tai Radisson Hotels & Resorts) on yhdysvaltalainen globaalisti toimiva hotelliketju, joka tunnetaan laadusta, loistavasta palvelusta ja hyvistä yrityksille räätälöidyistä diileistä. Ketju aloitti toimintansa USA:n Minneapolissa jo vuonna 1909 ja on sittemmin kasvanut 435 hotellin ketjuksi, joka toimii nykyisellään 61 eri maassa. Ketjun hotellit tunnetaan Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa nimellä Radisson Blu ja aiemmin myös nimellä Radisson SAS. Kaikille Suomen Radisson Blu hotelleille on myönnetty Joutsenmerkki. Suomessa ketjun hotelleja pyöritetään franchise-periaatteella ja ne kuuluvat S-ryhmään.

Olitpa sitten varaamassa majoitusta kotimaan tai ulkomaan matkaa varten, niin Radisson Blu alennuskoodi kannattaa hyödyntää. Tälle sivulle keräämme vaihtuvat hotellitarjoukset ja parhaat alekoodit, joiden avulla varaat hotellimajoituksen huomattavasti edullisempaan hintaan. Radisson Blu on hotelli sinulle, kun kaipaat loistavaa majoitusta ja hyvää asiakaspalvelua. Tutustu tarjouksiin ja nappaa alennuskoodi itsellesi maksutta.

Siirry sivustolle

20%

alennus Radisson Blu -hotelleista ennakkovaraajille

Varaa viiden tähden majoitus edullisemmin hyödyntämällä tämä 20% Radisson Blu alekoodi. Tarjoukseen sisältyy lukuisia kohteita ympäri maailmaa, kuten Pohjoismaat, Saksa, Latinalainen Amerikka, Englanti, Kiina, Venäjä ja monia muita. Olitpa sitten varaamassa lomamatkaa tai etsimässä majoitusta business-reissua varten, niin säästäminen kannattaa aina. Tutustu ja hyödynnä tarjous jo tänään.


Hyödynnä tarjous →