Rekisteriseloste

Käyttäessäsi Alennuskoodilla.fi-sivustoa sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja.

Yleistä

Alennuskoodilla.fi tarjoaa vain informaatiota eikä toimi itse jälleenmyyjänä. Sivustolla olevat alennuskoodit ja tarjoukset eivät ole laillisesti sitovia alennuskoodeja ja tarjouksia Alennuskoodilla.fi:n puolelta.

Sivusto on tarkoitettu vain yksityiseen ei-kaupalliseen käyttöön.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai poistaa sivustolla olevia tarjouksia ja alennuskoodeja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Uutiskirje
Tilaamalla Alennuskoodilla.fi:n uutiskirjeen hyväksyt, että sinulle lähetetään sähköpostitse uutiskirjeemme. Voit perua uutiskirjeen tilauksen jokaisessa kirjeessä olevasta linkistä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@alennuskoodilla.fi ja ilmoittaa uutiskirjetilauksen peruuttamisesta.

Käyttäjän velvollisuudet
Käyttäessäsi Alennuskoodilla.fi-sivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja.
Käyttäjänä sitoudut myös noudattamaan kulloisenkin verkkokaupan, johon sinut ohjataan suorittamaan loppuun ostoksesi, omia käyttöehtoja.

Verkkokauppojen ja muiden kolmansien osapuolien sivut
Alennuskoodilla.fi-sivusto sisältää linkkejä verkkokauppoihin ym. kolmansien osapuolien sivuille. Alennuskoodilla.fi ei ole vastuussa näiden sivujen sisällöstä eikä voi vaikuttaa sivujen sisältöön.

Vastuun rajoitus
Alennuskoodilla.fi pyrkii aina tarjoamaan ajankohtaisia alennuskoodeja ja tarjouksia mutta Alennuskoodilla.fi ei takaa, että sivustolla esitetyt alennuskoodit ja tarjoukset ovat täysin paikkansapitäviä. Käyttäjän tulee aina tarkistaa verkkokaupassa ennen ostosten tekoa näiden paikkansapitävyys. Ostohetkellä hinta on aina verkkokaupan sivulla ilmoitettu hinta.

Alennuskoodilla.fi-sivustolla esitetyn tuotteen tai palvelun ostoa koskevat sopimukset solmitaan myyjän ja ostajan välille, ei koskaan Alennuskoodilla.fi:n ja ostajan välille.

Alennuskoodilla.fi ei ole vastuussa tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista tai epäsuorista vahingoista.

Rekisteriseloste

1.Rekisterin ylläpitäjä: Alennuskoodilla.fi

2.Rekisterin nimi: Alennuskoodilla.fi markkinointirekisteri

3.Rekisterin käyttötarkoitus: Ilmoitetut tiedot tallennetaan Alennuskoodilla.fi:n markkinointirekisteriin. Rekisterin tietoja käytetään sähköpostiosoitteensa antaneen suostumuksella markkinointiin.

4.Rekisterin mahdollinen tietosisältö: sähköpostiosoite, nimi, sukupuoli, syntymävuosi.

5.Säännönmukaiset tietolähteet: Rekisteriin tallennetaan rekisteröityjen henkilöiden ilmoittamat tiedot.

6.Tietojen säännönmukainen luovutus: Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti mihinkään eikä niitä siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7.Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisteriä säilytetään ainoastaan digitaalisessa muodossa. Se on suojattu normaalein tietoturvatoimenpitein.

8.Rekisteristä eroaminen: Rekisteristä voi erota seuraamalla sähköposteissa olevia ohjeita sähköpostilistalta eroamisesta tai ilmoittamalla asiasta osoitteeseen info@alennuskoodilla.fi