UKK

Listaamme mieluusti hyviä alennuskoodeja ja tarjouksia sivustolle maksutta. Toistaiseksi alennuskoodin lisääminen onnistuu siten, että lähetät meille yhteydenottolomakkeella tarvittavat tiedot. Pidätämme silti oikeuden olla listaamatta koodia mistä tahansa syystä.

Voit käyttää niin monta alennuskoodia kuin haluat. Huomioon kannattaa tosin ottaa tarjouskohtaiset ehdot, jotka voivat poiketa sekä kauppojen että alennuskoodien välillä. Nämä näet helposti klikkaamalla “Ehdot” linkkiä kyseisestä alekoodista.

Alennuskoodit ovat osa verkossa toimivien yritysten markkinointia. Verkkokaupat ja muut sivustot julkaisevat alennuskoodeja, jotka puolestaan kannustavat uusia asiakkaita kokeilemaan palvelua. Sivustot kuten Alennuskoodilla.fi puolestaan kerää nämä koodit yhteen paikkaan ja komissionsa suoraan yrityksiltä.

Sivuiltamme löytyvät alennuskoodit ovat aina täysin ilmaisia kuluttajalle. Tarkoituksenamme on tarjota verkkokaupoille ja muille yrityksillä lisänäkyvyyttä sillä ehdolla, että he ovat valmiita antamaan sivustomme käyttäjille hyviä alennuksia.

Alennuskoodilla.fi -sivustolta löydät kolmenlaisia alennuskoodeja ja tarjouksia, joiden kaikkien käyttö on hyvin yksinkertaista. Jos klikkaat haluamaasi kauppaan linkkiemme kautta, niin alekoodi lasketaan automaattisesti mukaan. Jos alennuksen saaminen edellyttää koodin kopioimista talteen, niin saat tästä ponnahdusikkunan ennen kauppaan siirtymistä.